En dan is er de baby!

Gefeliciteerd natuurlijk, en een mooie kraamtijd gewenst! Een vrolijke, gezonde baby, dat wil je allemaal. Daar doe je alles voor. Heel vaak is dat gelukkig ook zo: je bent bevallen, moe maar tevreden, je baby naast je slaapt en drinkt en is ook tevreden.

Soms valt het niet meteen mee – en komt het gelukkig na verloop van tijd toch weer goed. Is er ondersteuning nodig, dan blijft klassieke homeopathie de veilige en duurzame behandelwijze – met in acute situaties vaak supersnel resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan een (dreigende) borstontsteking, aan niet kunnen slapen van alle emotie. Denk aan pijn van een knip of hechting of een te traag herstellende wond.

Denk ook aan baby’s die teveel huilen en ontroostbaar zijn, die te geel worden, ontstoken oogjes houden of de voeding niet lijken te verdragen en krampjes hebben, overstrekken of teveel spugen.

En denk aan klachten die te maken (kunnen) hebben met medicatie tijdens de zwangerschap/bevalling, zoals syntocinon/oxyticine, antibiotica, ruggenprik, echo’s, enzovoorts.

Zo mooi om te weten: klassieke homeopathie helpt!

Lees hier een aantal ervaringsverhalen »